Trekking kerékpár márkák

trekking-kerekpar-markak

Ha már ismerjük a trekking bicikliket, alapvető jellemzőiket, előnyeiket és fajtáit is, elérkezik, hogy konkrét márkákról, árkategóriákról essen szó. A vásárlásnál egyérteműen nagyon fontos szempont a kerékpárunk kinézete, de mégfontosabb a márkája. Ebben a rövid bejegyzésben igyekszünk megmutatni Önöknek, milyen túra bicikli márkák közül érdemes válogatni.

Legjobb trekking bicikli márkák

Gepida

A Gepida egy több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező magyar kerékpár márka. Mára már globális céggé nőtteki magát, amely folyamatosan fejlődik a vásárlók igényeihez igazodva. Ma ez a márka számít az egyik legnívósabbnak, ezért bátran ajánljuk önöknek a modelljeiket. Trekking kerékpárjaikból jelenleg nyolc különbözőt kínálnak a hivatalos weboldalukon, ezek típustól függően szinte minden árkategóriában megtalálhatók.

Kellys

A Kellys szintén egy nagy múlttal rendelkező szlovák márka. Munkatársaik profizmusa és a technológiájuk fejlődése miatt már az egyik vezető biciklimárkaként beszélhetünk erről a cégről. Kerékpárok mellett ruházati cikkeket és kiegészítőket is találhatunk a kínálatában. A trekking bicikli kínálatuk is nagy, két fő modellt találhatunk hivatalos oldalukon (Carson és Cristy), női és férfi kivitelben egyaránt, ám számos más, régebbi modell is elérhető különböző webáruházakban, szaküzletekben. Árban a túrabicikliket tekintve középkategóriába sorolható, ám természetesen drágább árkategóriájú termékeket is találhatunk náluk, amely nagyobb felszereltséggel is rendelkezik.

KTM

A KTM egy osztrák cég, amelyről bizonyára sokan hallottak már, hiszen termékeik nagyon népszerűek. A legtöbb üzletben, webshopon KTM kerékpárok hatalmas kínálatával találkozhatunk. A középső árkategóriától, egészen magasra is szállhatnak a márka árai, viszont ha ezt megfizetjük, nagyon magas minőségű termékekkel hálálja meg nekünk a cég.

Stevens

A német Stevens, az országában piacvezető márkának számít – nem véletlenül. Óriási kínálatuk van, egytől egyig magas minőségű termékekkel. Áraikat tekintve középkategóriás biciklik is megtalálhatók, ám Premium kategóriájukban már-már luxusárkategóriával találkozhatunk. Így ezt a márkát azoknak ajánljuk akik nem sajnálják pénzüket egy igazán jó minőségű biciklire.

trekking-kerekpar-markak

Schwinn-Csepel

A Csepel is egy sokak számára ismerősen csengő márkanév. Az óriási múltú cég a mai napig gyártja a kerékpárokat, jó minőségben. Webáruházakban És márkaboltokban is megtalálható a kínálatuk, szinte minden kerékpár típusból – így rengeteg trekking biciklijük közül is válogathat a leendő vásárló. Ár kategóriában teljesen elérhetőnek mondható, az olcsótól egészen a középkategóriáig mindenféle túrabiciklit találhatunk náluk.

A trekking kerékpár jellemzői című cikkben bemutatjuk részletesen a trekking kerékpár tulajdonságait.

Összegezve

A márka kiválasztásánál rengeteg tényezőt számba vehetünk, mint a márka népszerűsége, minősége vagy ára. Érdemes nagy körültekintéssel szétnézni a webshopokon, érdeklődni márkaboltokban, szaküzletekben. Ebben a bejegyzésben a teljesség igénye nélkül szedtük össze a ma megtalálható legnépszerűbb márkákat melyekből válogathatnak a leendő vásárlók.

Segítünk a kiválasztásban is néhány tanáccsal, a Milyen trekking kerékpárt érdemes venni? című cikkben.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .