Tökéletes karóra biciklizéshez

Az aktív életmódot folytatók bizonyára szembesültek már a problémával, hogy miként is fejleszthetnék technikájukat, hatékonyságukat és mindezeket hogyan mérhetnék még pontosabban. Erre a különböző kivitelű és felszereltséggel rendelkező fitness karórák nyújtanak megoldásokat, ám a kínálat egyre szélesebb, a választás pedig így egyre nehezebb. Az alábbiakban egy olyan fitness karórát mutatunk be, amely joggal szállhat versenybe a tökéletes karóra biciklizéshez díjra.

GARMIN Vivoactive 4S bemutatása

A GARMIN márkát talán már senkinek sem kell bemutatni, hiszen számos területen képviseltetik magukat, ráadásul mindig az élmezőnyben. Sokan mégis meglepődve hallják, hogy bizony a fitness karórák piacán is az egyik legjobbnak számítanak.

Fitness karóra palettájukról a Vivoactive 4S-t érdemes mindenképp kiemelni, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, mely mondhatni nélkülözhetetlen a sportolni vágyó hölgyek számára. Ráadásul mindezt egy esztétikus, elegáns, mégis sportos kivitelű órában kaphatjuk meg, amely több színváltozatban is elérhető.

GARMIN Vivoactive 4S funkciói

A Vivoactive 4S karóra az alábbi funkciókkal szinte minden téren képes monitorozni testünk energiaszintjét, teljesítményét. Ezáltal a futástól kezdve, a biciklizésen át, egészen az edzőtermi edzésekig velünk lehet és visszajelzést adhat számunkra.

Body Battery energiafigyelés

A Vivoactive 4S segítségével láthatjuk, hogy a nap során hogyan is alakul testünk energiaszintje és azt is láthatjuk mikor érdemes pihenésbe, vagy épp edzésbe kezdeni.

Légzésfigyelés

A megfelelő légzés mindennek az alapja. A testmozgás folyamán ez kiemelten igaz, hiszen a megnövekedett oxigén igényt, csak a megnövekedett légzéssel pótolhatjuk. A Vivoactive 4S erről is folyamatos visszajelzést adhat használója számára. Ráadásul nem csak sportolás közben, de akár alvás során, vagy csak napi teendőink alkalmával is megteheti ezt számunkra.

Pulzoximéter

A Vivoactive 4S beépített pulzoximétere képes mérni vérünk oxigéntelítettségét nappal és alvás során is, így tudni fogjuk, mennyi oxigént is használ fel testünk az adott napszakokban.

Fejlett alvásfigyelés

A fejlett alvásfigyelési funkciónak köszönhetően a Vivoactive 4S teljes és részletes képet adhat arról, hogy mikor kerültünk mélyalvásba, éber, vagy REM szakaszba. Ennek segítségével akár a rossz alvsái szokások is kiküszöbölhetők.

Menstruációs ciklus nyomon követése

A Garmin Connect alkalmazása segít nyomon követni a hölgyek ciklusát, naplózhatják fizikai és érzelmi tüneteiket és ezáltal jobban átláthatóvá válik az is, hogy, hogy miként hatnak ezek az edzésekre.

Sztressz-szint figyelemmel kísérése

Láthatod, ha nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van. Relaxációs emlékeztető hívja fel a figyelmet, ha célszerű egy rövid légzőgyakorlattal ellazulni.

Vízháztartás nyomon követése

Az egészség és a megfelelő edzés érdekében fontos a hidratáltság megőrzése. A Vivoactive 4S képes naplózni folyadékfogyasztásunkat, hogy nyomon követhessük hidratáltságunkat és azt is, hogy ez napról-napra hogyan változik.

Pulzusmérő

Egy fitness karóra alakfunkciói közé tartozik a pulzusmérő, ami természetesen szintén megtalálható a Vivoactive 4S-ben. Az óra folyamatosan figyeli a pulzusszámot és képes jelezni, ha túl magas, pihenő időnkben, vagy ha túl szabálytalan edzés közben.

GARMIN Vivoactive 4S karóra előnyei

A felsorolt funkciókon túl is azonban számos olyan előnye van a Vivoactive 4S-nek, amik miatt aktív életmódot folytató hölgyek számára ideális választás lehet. Ezek az előnyök az alábbiakban foglalható össze egyszerűen:

  • Okos óra és fitness óra egyben GPS funkcióval.
  • Kényelmes és könnyű viselet.
  • Edzések alkalmával elegendő az óra viselése, nem szükséges a telefont magunknál tartani.
  • Pontos útvonal követést biztosít.
  • Izzadtság és vízálló.
  • Napfényben is könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik.
  • Hosszú (akár 7 napos) üzemidő
  • Stílusos kivitel (rózsaszín-arany, fekete-szürke, fehér-rose gold, púderszürke-ezüst)

Összegezve:

A Vivoactive 4S fitness karóra tehát gyakorlatilag minden téren a hölgyek számára próbál megfelelni. Kezdve a stílusos kiviteltől, a számtalan extra funkción át a hosszú üzemidőig, minden a sportoló és aktív életmódot folytató hölgyek kedvére tehet, de akár hétköznapi használatra is tökéletes lehet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .