A trekking kerékpár jelentése

trekking-kerekpar-jelentese

A jelenleg fellelhető kerékpár-piacon számos biciklitípussal találkozhatunk, így nem nehéz elveszni a rengeteg elnevezés, típus és méret közt. Ezekből az egyik fajta a trekking kerékpár. Ezzel a rövid leírással igyekszünk közelebb hozni az olvasóinkhoz ezt a fajta biciklit, így egyszerűbb lesz eligazodni a kerékpárkínálat óriási tárházában.

Trekking kerékpár jelentése

A trekking szó, magyarul túrát jelent. Ezt a szót használja a nyelvünk egyfajta gyűjtőnévként minden olyan dologra, amely a túrázáshoz köthető.

Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy a trekking bicikli túrázásra használható bicikli. Emellett azonban egy fontos tulajdonsága, hogy nem csak terepen, hanem aszfalton is megállja a helyét, egyfajta hibridként működve.

További trekking biciklik

Több fajtája is megtalálható a piacon, mint például a cross-trekking, amely leginkább funkciójában és felszereltségben különbözik az egyszerű trekking biciklitől, vagy más néven túrabiciklitől.

A bringacity.hu weboldalon minden fontos információt összegyűjtünk a trekking kerékpárokról.

Ha érdekelnek a legfontosabb jellemzői a trekking kerékpároknak, akkor ajánljuk A trekking kerékpár jellemzői című cikket.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .